Červená Voda
www stránky
www stránky
Červená Voda
Plán odpadového hospodářství Červená Voda 2017-2022
2. Nakládání s komunálními odpady
2.1 Zavést tříděný sběr minimálně pro odpady z papíru, plastů, skla a kovů
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
2.2 Do roku 2020 zvýšit nejméně na 50 % hmotnosti celkovou úroveň přípravy k opětovnému použití a recyklaci alespoň u odpadů z materiálů jako je papír, plast, kov, sklo, pocházejících z domácností, a případně odpady jiného původu, pokud jsou tyto toky odpadů podobné odpadům z domácností
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
5. Stavební a demoliční odpady
5.1 Zvýšit do roku 2020 nejméně na 70 % hmotnosti míru přípravy k opětovnému použití a míru recyklace stavebních a demoličních odpadů a jiných druhů jejich materiálového využití, včetně zásypů, při nichž jsou materiály nahrazeny v souladu s platnou legislativou stavebním a demoličním odpadem kategorie ostatní s výjimkou v přírodě se vyskytujících materiálů uvedených v Katalogu odpadů3 pod katalogovým číslem 17 05 04 (zemina a kamení)
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
6. Nebezpečné odpady
6.1 Podporovat snižování měrné produkce nebezpečných odpadů při zajištění maximálního třídění nebezpečných složek komunálního odpadu
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
7. Obaly a obalové odpady
7.1 Podpořit zvýšení celkové recyklace obalů na úroveň 70 % do roku 2020
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
7.2 Podpořit zvýšení celkového využití odpadů z obalů na úroveň 80 % do roku 2020
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
7.3 Podpořit zvýšení recyklace plastových obalů na úroveň 50 % do roku 2020
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
7.4 Podpořit zvýšení recyklace kovových obalů na úroveň 55 % do roku 2020
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady
14. Vedlejší produkty živočišného původu a biologicky rozložitelné odpady z kuchyní a stravoven
14.1 Snižovat množství biologicky rozložitelných odpadů z kuchyní a stravoven a vedlejších produktů živočišného původu ve směsném komunálním odpadu, které jsou původem z veřejných stravovacích zařízení (restaurace, občerstvení) a centrálních kuchyní (nemocnice, školy a další obdobná zařízení)
Deskriptory:
XII.b nakládání s odpady