| Národní program konzervace a využívání genetických zdrojů rostlin, zvířat a mikroorganismů významných pro výživu a zemědělství 2018-2022 |
| Konzervace a využívání genetických zdrojů rostlin, zvířat a mikroorganismů významných pro výživu a zemědělství |
| Národní program konzervace a využívání genetických zdrojů rostlin a agrobiodiversity (Národní program rostlin) |
P1 | In situ konzervace |
P2 | Ex situ konzervace |
P3 | Udržitelné využívání genetických zdrojů rostlin |
P4 | Rozvoj lidských a institucionálních kapacit |
P5 | Posílení povědomí veřejnosti o významu GZR |
P6 | Mezinárodní spolupráce |
| Národní program konzervace a využívání genetických zdrojů zvířat významných pro výživu a zemědělství (Národní program zvířat) |
P1 | Popis, inventarizace a monitoring trendů a související rizika |
P2 | Udržitelné využívání a rozvoj |
P3 | Konzervace |
P4 | Politiky, instituce a budování kapacit |
| Národní program konzervace a využívání genetických zdrojů mikroorganismů a drobných živočichů hospodářského významu (Národní program mikroorganismů) |
P1 | In situ konzervace |
P2 | Ex situ konzervace |
P3 | Udržitelné využívání genetických zdrojů |
P4 | Rozvoj lidských a institucionálních kapacit |
P5 | Posílení povědomí veřejnosti o významu GZ |
P6 | Mezinárodní spolupráce |