Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR
☰
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
základní informace a kontakty
zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategických dokumentů v ČR
základní informace a kontakty
..vyberte místo
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
Zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategické práce
Metodika přípravy veřejných strategií
Databázi pro
MMR
zajišťuje
NSZM
na platformě infosystému
DATAPLÁN
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ
www stránky
web ke strategiím
web k fondům EU
Národní zdravotní informační systém ÚZIS
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ
Info
Ke stažení
Zobrazení dokumentu
Vazby
Téma
Zobrazení:
Struktura
Detailní
Tabulkové
Sloupcové
Schéma
Názvy hierarchických úrovní
1.
"Klíčová priorita"
1.
1
"Projekty a aktivity"
OBSAH
Zdraví 2020 ČR - AP č. 02c: Správná výživa a stravovací návyky populace - 2 c) Bezpečnost potravin
Zdraví 2020 ČR - AP č. 02c: Správná výživa a stravovací návyky populace - 2 c) Bezpečnost potravin
1.
Vědecky podložené hodnocení zdravotních rizik
Hodnocení individuální spotřeby potravin
Hodnocení dietární expozice člověka chemickým látkám
Hodnocení biologické bezpečnosti potravin
Hodnocení expozice populace chemickým látkám z předmětů určených pro styk s potravinami
Doplnění Národní databáze složení potravin
Posuzování nově hrozících zdravotních rizik z potravin
2.
Řízení zdravotních rizik
Koordinace a rozvoj činnosti kontrolních orgánů pro potraviny (se zaměřením na roli OOVZ)
Národní databáze dat popisujících bezpečnost potravin v ČR
Rozvoj systémů surveilance bezpečnosti potravin (Nutrivigilance)
3.
Komunikace zdravotních rizik a vzdělávání
Potravinová gramotnost
Celoživotní vzdělávání odborníků v oblasti bezpečnosti potravin
Spolupráce s mezinárodními institucemi řešícími bezpečnost potravin
Spolupráce mezi státem, PPP, občanskými organizacemi
Zdraví 2020 ČR - AP č. 02c: Správná výživa a stravovací návyky populace - 2 c) Bezpečnost potravin
1.
Vědecky podložené hodnocení zdravotních rizik
Hodnocení individuální spotřeby potravin
Hodnocení dietární expozice člověka chemickým látkám
Hodnocení biologické bezpečnosti potravin
Hodnocení expozice populace chemickým látkám z předmětů určených pro styk s potravinami
Doplnění Národní databáze složení potravin
Posuzování nově hrozících zdravotních rizik z potravin
2.
Řízení zdravotních rizik
Koordinace a rozvoj činnosti kontrolních orgánů pro potraviny (se zaměřením na roli OOVZ)
Národní databáze dat popisujících bezpečnost potravin v ČR
Rozvoj systémů surveilance bezpečnosti potravin (Nutrivigilance)
3.
Komunikace zdravotních rizik a vzdělávání
Potravinová gramotnost
Celoživotní vzdělávání odborníků v oblasti bezpečnosti potravin
Spolupráce s mezinárodními institucemi řešícími bezpečnost potravin
Spolupráce mezi státem, PPP, občanskými organizacemi