Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR
☰
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
základní informace a kontakty
zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategických dokumentů v ČR
základní informace a kontakty
..vyberte místo
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
Zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategické práce
Metodika přípravy veřejných strategií
Databázi pro
MMR
zajišťuje
NSZM
na platformě infosystému
DATAPLÁN
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
www stránky
web k fondům EU
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Info
Ke stažení
Zobrazení dokumentu
Vazby
Téma
Zobrazení:
Struktura
Detailní
Tabulkové
Sloupcové
Schéma
Názvy hierarchických úrovní
"Klíčová oblast"
1
"Výzkumný směr"
1.1
"Výzkumný cíl"
OBSAH
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Udržitelné hospodaření s přírodními zdroji, udržitelné zemědělství a lesnictví, udržitelná produkce potravin
Půda
Půda
Voda
Voda
Biodiverzita
Biodiverzita
Lesnictví a navazující odvětví
Adaptační opatření v souvislosti se změnou klimatu
Ekosystémové služby v lesním hospodářství
Zdravotní stav lesa
Monitoring a inventarizace lesních ekosystémů
Zvěř a myslivost
Rostlinná produkce a rostlinolékařství
Genetická diverzita, šlechtění rostlin
Udržitelná produkce zdravotně nezávadných a kvalitních potravin a krmiv rostlinného původu
Rostlinolékařství, ochrana rostlin včetně ochrany skladovaných zemědělských produktů
Dostatečná a bezpečná rostlinná produkce
Nepotravinářská produkce
Adaptace rostlinné produkce na dopady změny klimatu a relevantní opatření ke zmírňování změny klimatu
Živočišná produkce a veterinární medicína
Genetika a genomika, šlechtění hospodářských zvířat
Reprodukce a reprodukční biotechnologie
Technologie pro živočišnou výrobu, welfare, systémy, etika a ekonomika chovu HZ
Výživa a krmení zvířat
Zdraví a diagnostika onemocnění zvířat, imunologie, farmakologie a imunoterapie, chemie a toxikologie
Produkční a preventivní medicína, kontrola antimikrobní rezistence, biosekurita a další oblasti
Produkce potravin
Výzkum složení potravinových surovin, potravin a jejich bioaktivních složek a jejich vlivu na lidské zdraví
Výzkum nových potravin a výrobních postupů a speciálních potravin pro definované skupiny obyvatel
Výzkum a vývoj moderních metod hygieny a sanitace v potravinovém řetězci
Technologie pro výrobu a přípravu potravin
Rozvoj nanotechnologií a výrobků na jejich bázi
Nové metody analýzy složení potravinových surovin, potravin a jejich vlastností
Zemědělská technika
Zemědělská technika
Bioekonomie
Bioekonomie
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Udržitelné hospodaření s přírodními zdroji, udržitelné zemědělství a lesnictví, udržitelná produkce potravin
Půda
Půda
Voda
Voda
Biodiverzita
Biodiverzita
Lesnictví a navazující odvětví
Adaptační opatření v souvislosti se změnou klimatu
Ekosystémové služby v lesním hospodářství
Zdravotní stav lesa
Monitoring a inventarizace lesních ekosystémů
Zvěř a myslivost
Rostlinná produkce a rostlinolékařství
Genetická diverzita, šlechtění rostlin
Udržitelná produkce zdravotně nezávadných a kvalitních potravin a krmiv rostlinného původu
Rostlinolékařství, ochrana rostlin včetně ochrany skladovaných zemědělských produktů
Dostatečná a bezpečná rostlinná produkce
Nepotravinářská produkce
Adaptace rostlinné produkce na dopady změny klimatu a relevantní opatření ke zmírňování změny klimatu
Živočišná produkce a veterinární medicína
Genetika a genomika, šlechtění hospodářských zvířat
Reprodukce a reprodukční biotechnologie
Technologie pro živočišnou výrobu, welfare, systémy, etika a ekonomika chovu HZ
Výživa a krmení zvířat
Zdraví a diagnostika onemocnění zvířat, imunologie, farmakologie a imunoterapie, chemie a toxikologie
Produkční a preventivní medicína, kontrola antimikrobní rezistence, biosekurita a další oblasti
Produkce potravin
Výzkum složení potravinových surovin, potravin a jejich bioaktivních složek a jejich vlivu na lidské zdraví
Výzkum nových potravin a výrobních postupů a speciálních potravin pro definované skupiny obyvatel
Výzkum a vývoj moderních metod hygieny a sanitace v potravinovém řetězci
Technologie pro výrobu a přípravu potravin
Rozvoj nanotechnologií a výrobků na jejich bázi
Nové metody analýzy složení potravinových surovin, potravin a jejich vlastností
Zemědělská technika
Zemědělská technika
Bioekonomie
Bioekonomie
1
/
0