Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR
☰
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
základní informace a kontakty
zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategických dokumentů v ČR
základní informace a kontakty
..vyberte místo
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
Zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategické práce
Metodika přípravy veřejných strategií
Databázi pro
MMR
zajišťuje
NSZM
na platformě infosystému
DATAPLÁN
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
www stránky
web ke strategiím
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Info
Ke stažení
Zobrazení dokumentu
Vazby
Téma
Zobrazení:
Struktura
Detailní
Tabulkové
Sloupcové
Schéma
Názvy hierarchických úrovní
"Klíčová oblast"
1
"Výzkumný směr"
1.1
"Výzkumný cíl"
OBSAH
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Udržitelné hospodaření s přírodními zdroji, udržitelné zemědělství a lesnictví, udržitelná produkce potravin
Půda
Půda
Voda
Voda
Biodiverzita
Biodiverzita
Lesnictví a navazující odvětví
Adaptační opatření v souvislosti se změnou klimatu
Ekosystémové služby v lesním hospodářství
Zdravotní stav lesa
Monitoring a inventarizace lesních ekosystémů
Zvěř a myslivost
Rostlinná produkce a rostlinolékařství
Genetická diverzita, šlechtění rostlin
Udržitelná produkce zdravotně nezávadných a kvalitních potravin a krmiv rostlinného původu
Rostlinolékařství, ochrana rostlin včetně ochrany skladovaných zemědělských produktů
Dostatečná a bezpečná rostlinná produkce
Nepotravinářská produkce
Adaptace rostlinné produkce na dopady změny klimatu a relevantní opatření ke zmírňování změny klimatu
Živočišná produkce a veterinární medicína
Genetika a genomika, šlechtění hospodářských zvířat
Reprodukce a reprodukční biotechnologie
Technologie pro živočišnou výrobu, welfare, systémy, etika a ekonomika chovu HZ
Výživa a krmení zvířat
Zdraví a diagnostika onemocnění zvířat, imunologie, farmakologie a imunoterapie, chemie a toxikologie
Produkční a preventivní medicína, kontrola antimikrobní rezistence, biosekurita a další oblasti
Produkce potravin
Výzkum složení potravinových surovin, potravin a jejich bioaktivních složek a jejich vlivu na lidské zdraví
Výzkum nových potravin a výrobních postupů a speciálních potravin pro definované skupiny obyvatel
Výzkum a vývoj moderních metod hygieny a sanitace v potravinovém řetězci
Technologie pro výrobu a přípravu potravin
Rozvoj nanotechnologií a výrobků na jejich bázi
Nové metody analýzy složení potravinových surovin, potravin a jejich vlastností
Zemědělská technika
Zemědělská technika
Bioekonomie
Bioekonomie
Koncepce výzkumu, vývoje a inovací Ministerstva zemědělství na léta 2016-2022
Udržitelné hospodaření s přírodními zdroji, udržitelné zemědělství a lesnictví, udržitelná produkce potravin
Půda
Půda
Voda
Voda
Biodiverzita
Biodiverzita
Lesnictví a navazující odvětví
Adaptační opatření v souvislosti se změnou klimatu
Ekosystémové služby v lesním hospodářství
Zdravotní stav lesa
Monitoring a inventarizace lesních ekosystémů
Zvěř a myslivost
Rostlinná produkce a rostlinolékařství
Genetická diverzita, šlechtění rostlin
Udržitelná produkce zdravotně nezávadných a kvalitních potravin a krmiv rostlinného původu
Rostlinolékařství, ochrana rostlin včetně ochrany skladovaných zemědělských produktů
Dostatečná a bezpečná rostlinná produkce
Nepotravinářská produkce
Adaptace rostlinné produkce na dopady změny klimatu a relevantní opatření ke zmírňování změny klimatu
Živočišná produkce a veterinární medicína
Genetika a genomika, šlechtění hospodářských zvířat
Reprodukce a reprodukční biotechnologie
Technologie pro živočišnou výrobu, welfare, systémy, etika a ekonomika chovu HZ
Výživa a krmení zvířat
Zdraví a diagnostika onemocnění zvířat, imunologie, farmakologie a imunoterapie, chemie a toxikologie
Produkční a preventivní medicína, kontrola antimikrobní rezistence, biosekurita a další oblasti
Produkce potravin
Výzkum složení potravinových surovin, potravin a jejich bioaktivních složek a jejich vlivu na lidské zdraví
Výzkum nových potravin a výrobních postupů a speciálních potravin pro definované skupiny obyvatel
Výzkum a vývoj moderních metod hygieny a sanitace v potravinovém řetězci
Technologie pro výrobu a přípravu potravin
Rozvoj nanotechnologií a výrobků na jejich bázi
Nové metody analýzy složení potravinových surovin, potravin a jejich vlastností
Zemědělská technika
Zemědělská technika
Bioekonomie
Bioekonomie