Databáze strategií - Portál strategických dokumentů v ČR
☰
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
základní informace a kontakty
zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategických dokumentů v ČR
základní informace a kontakty
..vyberte místo
DOKUMENTY
mezinárodní
národní
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
strategické dokumenty
rozpočty a finance
ukazatele / indikátory
odpovědnosti
regionální
oblastní
místní
ODKAZY
eMetodika přípravy veřejných strategií
externí databáze
Zaslat DOTAZ / NÁMĚT
Často kladené dotazy
vstup do terminálu
Portál strategické práce
Metodika přípravy veřejných strategií
Databázi pro
MMR
zajišťuje
NSZM
na platformě infosystému
DATAPLÁN
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
www stránky
web k fondům EU
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Info
Ke stažení
Zobrazení dokumentu
Vazby
Téma
Zobrazení:
Struktura
Detailní
Tabulkové
Sloupcové
Schéma
Názvy hierarchických úrovní
1.
"Prioritní oblast"
1.
1
"Oblast"
OBSAH
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
1.
Potraviny na trhu nepředstavují riziko pro zdraví člověka
Zatížení
potravních řetězců chemickými látkami se snižuje
Mikrobiální
nebezpečí jsou efektivně omezována
Disponujeme
aktuálními daty o potravinách
Pozornost
je věnována novým nebezpečím
2.
Systém bezpečnosti potravin je funkční a udržitelný
Další
rozvoj systému při uplatňování principů analýzy rizik
Účinná
meziresortní spolupráce
Dostatek
personálních kapacit pro fungování a rozvoj systému
3.
Vzdělaný spotřebitel má možnost informované volby
Včasné
sdělování přesných a ověřených informací
Vzdělávání
laiků, prohlubování znalostí profesionálů
4.
Výživa
Správná
výživa
Strategie bezpečnosti potravin a výživy 2030 (2021)
1.
Potraviny na trhu nepředstavují riziko pro zdraví člověka
Zatížení
potravních řetězců chemickými látkami se snižuje
Mikrobiální
nebezpečí jsou efektivně omezována
Disponujeme
aktuálními daty o potravinách
Pozornost
je věnována novým nebezpečím
2.
Systém bezpečnosti potravin je funkční a udržitelný
Další
rozvoj systému při uplatňování principů analýzy rizik
Účinná
meziresortní spolupráce
Dostatek
personálních kapacit pro fungování a rozvoj systému
3.
Vzdělaný spotřebitel má možnost informované volby
Včasné
sdělování přesných a ověřených informací
Vzdělávání
laiků, prohlubování znalostí profesionálů
4.
Výživa
Správná
výživa